10 Pinterest Ac contează să urmăriți despre filmul porno

BDSM: sfaturi pentru perechi

Intentionati sa incercati ceva nou in dormitor? Urmareste Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si, de asemenea, tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt atras oameni - atat masculi si femele. https://zenwriting.net/sandurklzs/bdsm-sugestii-pentru-cupluridoriti-sa-incercati-ceva-nou-in-camera-adera-la BDSM-ul nostru incepator indicatori cu siguranta asistenta veti face o inceput.

Cunoastere inainte de explorare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu pe net. Acolo veti descoperi platforme precum „Servent Central”. Impreuna cu descoperirea partenerilor interesati, puteti la fel utilizati sistemul pentru a descoperi sfaturi si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu ar trebui evita intalnire oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau un grup conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie recunoscut inainte a merge orice fel de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni obisnuit cu. Nu va stres daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM sfaturi: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare suplimentar, atunci puteti cu siguranta verificati cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa prin apartament sau condo. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt numai pentru cupluri, ca stiu specific ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Unul dintre unul dintre cele mai vital BDSM sfaturi este ca ar trebui parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu elegant - in special in piele naturala precum si. In mod firesc, este total pana la tu trebuie sa alege ce sa imbraca. In loc de obisnuitul lenjerie intima, BDSM ofera sansa de a lua pe un nou functie precum si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex chibrit, internet si specialitate magazine oferiti o masiva alegere trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. de cartier, este in general cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da furnizat tema pe pliant sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte petrecere invitati pentru a intelege daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt optim. Daca sunteti a de mai jos, ati putea purta un guler precum si alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii precum si mai jos cincizeci la suta fezabil.

Important pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

Asemanator cu in toate diferite alte rol joaca acele utilizare proeminenta precum si intrare, fara risc este foarte crucial. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in mod normal la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece exista riscul de actual disconfort, este intr-adevar esential sa alege un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat identifica ca un indicator pentru a renunta tot deodata. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu in mod normal utilizati cu sexul care sexual - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi folosite, inclusiv atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna potrivit totusi, deoarece belows poate fi adesea inchis.

Fara jena

image

BDSM este o speciala tehnica care solicita o substantiala suma de mizeaza pe partenerul tau. Acesta este inseamna ca trebuie fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui ar trebui mereu simti confortabil, astfel incat tu precum si, partenerul dvs. poate de fapt eliberati si apreciati sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice fel de jena in acest . Dvs. precum si, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare precum si ideal momente de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti complet confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe suspiciune si, de asemenea, ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, practica a acestuia ar trebui totusi incantata de ambii persoane fizice.

BDSM indicatoare: Valoros asistenti

Biciuri, restrictii precum si diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. Via We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria precum si aduceti companion climax yourself - in ciuda daca ramane in dormitorul, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti exaltare oriunde cu care selectati prost, tachinand vibratii. Cu murmur liniste rezonante, subtire stil precum si controale activate pentru aplicatii Guts este cel mai bun in discernamant.