17 motive pentru care ar trebui să ignori Relațiile cupluri

Cele mai bune filme erotice din lume

Toate aceste filme constau din puncte de referinta minute in cinematograf - minute realizat utilizarea lui pentru a provoca, titilati, si pentru a apasati limitele.

Era 1964 cand Inalta Curte Justitia Potter Stewart notoriu s-a pronuntat impotriva o blasfemie instanta interzicere The Lovers a lui Louis Malle , furnizare cel mai bun interpretare a porno: "recunosc cand il vad." Erotica traieste mult mai mult viu la acel grad de subiectivitate, precum si pe film, teste din exterior restrictii ale incertitudine - mult sa se asigure ca am poate nu chiar recunoastem cand il vedem. Multe povesti despre legate de sex treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o prelungita priveliste intre doua caractere niciodata insemnat a fi impreuna; o tiv sau un scris de imbracaminte cateva perechi mai sus, sau mult mai scurt, decat gasit in un vizitator viata; precum si chiar un evidentiat cuvant sau expresie sugerand necunoscut, chiar neintentionat Faceți clic aici pentru mai multe definitie. Si evident, deseori este vizibil suficient ca toata lumea notificari, atunci cand un actor sau vedeta dezvaluie toate, se confrunta cu o scena partener sau imita afectiune sub idilic, somptuos lumini.

Fiecare dintre ceea ce inseamna sustine ca alegerea cel mai eficient senzual filme se simte cu adevarat un pic ca decodare un test Rorschach al unui scriitor propriu pofte de mancare precum si pasiuni. Datorita faptului ca filme nu doar document sexual precum si fermecator vise, le descopera. Cantitatea de cinefili vazut, spune, un adolescent amuzant unde sunt foarte intai preferat vedeta a aparut in un bikini, aplicat ruj sau s-a prezentat la un patinoar aratand ca cu personificare a atractiei turistice? Sau s-au trezit fantezand referitor o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care doua personalitati doar periat corpurile celuilalt? Erotica este, din nou, exceptional subiectiva. Prin urmare, aceasta lista aduna cateva dintre reperul minute fotografiate , cele care au atins subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate si, de asemenea actor sau starlet in o functie care indeplinit sau schimbat piata tinta ipoteze, sau doar inregistrat minute de farmec, interes sau sexualitate in provocator, incitant sau transcendent metode. Unele sunt amuzante. Unele posibil un pic infricosator. Altii insamantati cu amenintare, regret, bolnav, sau irepresionabil umanitate. Dar toate sunt mai mult decat un pic fierbinte.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci a incetat sa functioneze pentru a face aceasta lista de verificare numai din cauza principal motiv - si anume, ca individ nevoie continua sa fie redus, neglijat sau eclipsat de politic obligatie, altfel de asemenea psihologic si, fizic represiune. Dar 2 ani mai tarziu, regizorul a distribuit unul dintre cel mai bine-cunoscuti vedete in intreaga lume a arata un opus situatie - un barbat atat de asaltat de nenorocire ca poate doar scapa in sexual rautate. disputa cu privire la scena „untului” si, de asemenea actrita Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex simulat, ea a spus „M-am intr-adevar simtit putin violata”), va, precum si poate ar trebui, definitiv nuanta cum se vede performantele si, de asemenea film in ansamblu.

Emmanuelle 2 (1975)

Pur si simplu Emmanuelle de Jaeckin si, de asemenea, zeci de nume imitatori si, de asemenea copiati pisici (cadere litere in numele ei, cum ar fi redactari din haine) creat a in intreaga lume mostenire din erotica anilor 1970 unde bogati tinere a luat o calatorie lume, dormit cu minunat, anonim parteneri si, de asemenea au pacalit tabuurile din presupus "potrivit" cultura. Dar, chiar daca confesionalul poveste pe care se bazeaza acest flagship franchise business nu fusese scris de actual Emmanuelle Arsan totusi ei sot, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) furnizat titlul personalitate firma precum si imputernicire, spre deosebire de in esenta oricare dintre celelalte alte instalatii, inclusiv original pelicula.

The Hunger (1983)

Doar la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Felina Persoane a lui Jacques Tourneur ca o parabola sexuala pentru post-disco perioada Tony Scott si-a facut debutul in regie cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, una dintre cele mai atragatoare vampir pereche din eternitate (David Bowie si, de asemenea Catherine Deneuve) incercand sa faciliteze traditia, si durabilitate, intr-o perioada de stiinta, precum si bogatie. Scott creste stilul la unsprezece pe masura ce portretizeaza Miriam (Deneuve) cautand ​​comoditate in bratele omului de stiinta Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un leac pentru decrepitudinea sa avanseaza.

image

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este consta din erotica incarcata povesti, nu toate la fel de eficiente una ca cealalta inca o multime de ele unic precum si gandite in foarte propriu mod. (Lui adaptare Lolita, ptexemplu, este, in punct de vedere, o prima adaptare a cartii lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte practic pietonal de contemporan cerinte, totusi sex roleplay jocuri, sex sexual in public, si, de asemenea folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in cea mai mare parte noutati, cel putin in mainstream cinema, cand Lyne a aratat aceste spectacol Kim Basinger si Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a scris si regizat acest fenomenal film referitor un mut Scotiana intitulat Ada (Holly Seeker) vanduta in casatorie cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) numai la cadea pentru unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) lucrat cu pentru a oferi munca de zi. Ceea ce incepe ca o poveste de jug pentru aceasta femeie devine o calatorie de imputernicire ca Baines trateaza cu Ada, initial pentru pianul ei, si, de asemenea mai tarziu, pentru afectiune fizica care devine o mai profunda precum si mult mai mult extins dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem dezvoltat aceasta idila referitoare la trecut si, de asemenea, prezent, sex si, de asemenea dragoste, claritate, precum si complicatie intre Lucia (Paz Vega), partener Lorenzo (Tristan Ulloa), si, de asemenea, ocazii - numeroase sexual sau legat de sex - acela definiti lor conexiune. Lucia Vega isi asuma sarcina in conexiunea totusi exista reciprocitate reala, deoarece acestea ofera reciproc satisfactie, descoperirea reciproca a corpurilor ca o chestiune a memoriei masa musculara fara joc de cuvinte planificat si, de asemenea producerea momente crucial pentru viata lor psihologica.