20 fapte amuzante despre relațiile cupluri

BDSM: idei pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Respecta Ana si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei si, de asemenea, disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt atras oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sugestii cu siguranta asistenta veti face o inceput.

Cunoastere inainte de incercare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Servent Central”. In plus fata de localizarea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a descoperi sfaturi precum si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie ramai departe de intalnire oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau un grup intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte de a merge orice tip de mai departe. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a deveni constient de. Nu fret daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

image

BDSM sfaturi: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi ganditi mutare suplimentar, atunci puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant via apartament sau condo. Dispozitive precum bici si lanturile sunt doar pentru perechi, care stiu exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea rapid sa fii si tu si tu.

Cod Costum

Unul dintre cel mai important BDSM sfaturi este ca trebuie sa parasiti toamna si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in stil - in special in piele naturala precum si. Desigur, este complet cat tu trebuie sa alege ce sa imbraca. Mai degraba decat tipic lenjerie, BDSM utilizeaza posibilitatea de a lua pe un nou functie si, de asemenea, sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex costum, net si, de asemenea, specialitate magazine oferiti o uriasa optiune dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. regionala, este in general cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita costum cod. La SM sarbatori, ti se da oferit stil pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte petrecere vizitatori pentru a sti daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt perfect. Daca sunteti un sub, ati puteti purta un guler si, de asemenea, selecteaza o tinuta care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi si mai jos jumatate fezabil.

Crucial pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un risc gratuit cuvant

Asemanator cu in toate celelalte datorie joaca acele joc suprematie si, de asemenea, trimitere, un cuvant sigur este extrem de esential. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece exista amenintarea de actual durere, este intr-adevar esential sa decide un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii rapid recunoaste ca un indicator pentru a opri tot deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu de obicei folositi cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, constand din atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna potrivit totusi, deoarece belows poate fi ocazional legat.

Fara jena

BDSM este unica practica care are nevoie o masiva cantitate de mizeaza pe partenerul tau. Acesta este modul ca trebuie fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui trebuie mereu simti confortabil, sa te asiguri ca tu si, partenerul dvs. poate cu adevarat eliberati si, de asemenea, apreciati sexul. Asemanator cu toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice tip de mila in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare si cel mai bun momente de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM Află mai multe indicii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti complet confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe al saselea sens si alege: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include suprematie, metoda a acestuia trebuie totusi apreciat de ambii participanti.

BDSM sfaturi: Valoros ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, altele sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu bun. Cu We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si aduceti partenerul dvs. climax on your own - indiferent de daca este in camera, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti entuziasm orice loc cu care alegeti prost, tachinand rezonante. Cu soapta pasnica vibratii, subtire design precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este suprem in discretie.