Cum să-ți depășești șeful pe relații cupluri

BDSM: idei pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou in camera? Respecta Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are atras oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sfaturi vor asistenta veti face o inceput.

Descoperire inainte de incercare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti descoperi platforme precum „Slave Central”. In plus fata Site util de descoperirea insotitori, puteti suplimentar utilizati sistemul pentru a localizeaza indicatori si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie ramai departe de conferinta oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau o echipa intalnire. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge cu BDSM experti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte de a merge orice fel de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni constient de. Nu va fret daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

BDSM sugestii: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie sa incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare mai departe, atunci puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant via apartament sau condo. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt numai pentru cupluri, ca stiu exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Printre cel mai esential BDSM sfaturi este ca ar trebui parasiti toamna precum si primavara dulap in dulap. Negrul este constant elegant - in special in piele naturala si. In mod firesc, este complet aproximativ tu trebuie sa alege ce sa imbraca. Spre deosebire de comun lenjerie intima, BDSM furnizeaza oportunitatea de a manipulati un nou rol precum si sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de coliere sau de latex potrivire, web precum si specializate magazine oferiti o semnificativa optiune dincolo cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. regionala, este in general cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da oferit motiv pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va alegerile dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face usoara pentru alte sarbatoare invitati pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt optim. Daca sunteti un sub, ati puteti purta un guler si selecteaza o rochie care ofera la fel de mult acces la sanii si mai jos cincizeci la suta posibil.

Important pentru BDSM incepatori: de acord asupra un risc gratuit cuvant

La fel ca in toate diferite alte datorie joaca acele joc proeminenta si trimitere, fara risc este foarte esential. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista amenintarea de real disconfort, este intr-adevar crucial sa alege un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat recunoaste ca o indicatie pentru a renunta tot simultan. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care ati nu de obicei folositi cu sexul care legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi folosite, inclusiv atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant optim totusi, deoarece subs ar putea fi adesea legat.

Fara mila

image

BDSM este o unica tehnica care are nevoie o substantiala suma de conteaza pe companion. Acesta este metoda ca ar trebui fie si are un bun sens. Ar trebui ar trebui constant simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate cu adevarat eliberati si faceti placere sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice tip de mila in acest . Dvs. si, de asemenea, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu eliberati cel mai mare precum si ideal minute de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat total confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe suspiciune precum si determina: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, tehnica a acestuia trebuie totusi bucurata de ambii participanti.

BDSM sfaturi: Benefic ajutoare

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si, de asemenea, aduceti partenerul dvs. climax on your own - indiferent daca este in camera de dormit, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti entuziasm orice loc cu care selectati prost, tachinand rezonante. Cu murmur liniste vibratii, subtire stil precum si controale activate pentru aplicatii Guts este cel mai bun in discretie.